Mijn nieuwe winterjas van Zizzi Plus Size Fashion!

Hoi Lieve Lezers,

Winterjassen gaan bij mij vaak twee of drie jaar mee. Ligt er een beetje aan welke kwaliteit winterjas ik op dat moment heb. Na drie jaar te hebben gedaan met mijn laatste Moscow winterjas die ik van mijn moeder had gekregen was het weer tijd voor een nieuwe winterjas.

Enige tijd geleden heb ik wat herfstkleding gekocht bij een nieuwe winkel in Leiden, de Zizzi Plus Size Fashion. Dit is een hele leuke winkelketen speciaal voor de wat vollere vrouwen! 🙂 Bij Zizzie verkopen ze trendy en modieuze leuke kleding voor een schappelijke prijs vanaf maat 42 tot en met 56.

Bij Zizzi zijn de maattabellen anders dan gewoonlijk.
Ik heb bij Zizzi bijvoorbeeld maat S omdat maat S bij Zizzie 42-44 is. Ik ben een echte 42 over mijn gehele lichaam. Dus ik kan net aan mijn kleding bij Zizzi kopen. Dus mocht het me ooit lukken af te vallen tot weer maat 38 kan ik helaas niet meer bij Zizzi shoppen 😦 haha. Gelukkig gaat afvallen niet van de een op de andere dag en pas ik voorlopig nog wel in een 42 😉

Goed, de winterjas.
Omdat het zo koud was vandaag en ik niet op en top in mijn vel zat besloot ik mijn nieuwe jas online uit te zoeken en te bestellen. Ik ben naar zizzi.nl gedaan en heb daar eens even lekker rondgesnuffeld. Uiteindelijk vond ik vier jassen die ik leuke vond en waaruit ik moest kiezen:

Optie 1: Jasje met luipaard print – 109,95.

 

 


Optie 2: Parka – in de aanbieding voor 50,-

 

 


Optie 3: Klassieke wollen Jas – 119,95

 

 


Optie 4: Jas met Rits – 89,95

 

 


Stuk voor stuk vind ik het mooie jassen maar kiezen was eigenlijk niet moeilijk.
Oke, de luipaardprint is modieus en erg mooi, maar deze heeft een laaguitgesneden kraag en lijk me daarom te koud.

De parka die in de aanbieding is, was aantrekkelijk vanwege de prijs en het stoere model, enkel is dit een korte jas, en in de gure winterdagen wil ik een lekkere lange.

Dan was er nog de Klassieke Wollen Jas. Erg mooi, maar me net iets té klassiek. Het is zo’n jas die veel mensen al hebben.

Dus ik koos uiteindelijk voor optie 4 de Jas met rits! Ik vind de kleur erg mooi en het model vind ik wel hip. Strak en casual, past wel goed bij me! Ook is de jas een beetje wijd waardoor ik er makkelijk een dikke trui onder aan kan. Wat Zizzie vertelt over deze jas:

“Deze jas heeft een capuchon, praktische zakken en heeft een rits- en knoopsluiting. De jas heeft een trekkoord aan de binnenkant bij de taille, waarmee je de pasvorm kunt aanpassen. De jas is zacht aan de binnenkant, waardoor het extra warm aanvoelt.
Deze warme jas is perfect voor zowel de herfst als de winter.”

Verder is de jas gemaakt van 100% katoen en de voering is gemaakt van 100% polyester.
Hier ben ik heel blij mee want ik ben sinds twee jaar cruelty free gegaan en wil dus geen jas met dons, bont of schapenvacht. Katoen en polyester is perfect voor mij! 🙂

Dinsdag mag ik de jas in ontvangst nemen en dan zal ik een foto van mezelf maken in deze jas en plaatsen op mijn instagram. Als je benieuwd bent hoe die me zal staan hou dan mijn instagram even in de gaten!

Ook zin om te gaan shoppen als iet wat vollere vrouw? Neem dan zeker eens een kijkje in een van Zizzi’s winkels of hun webshop!

Via deze link kom je meteen terecht bij de winterjassen!

💋 Mentje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s