Beauty

Revolution Flawless 4 oogschaduw palette gewonnen!

Hoi Lieve Lezers,

Eindelijk weer een artikel in de beauty sectie want met vreugde kan ik mededelen dat ik vorige week het Revolution Flawless 4 oogschaduw palette heb gewonnen van Monica van littlebyme.nl (dit was haar foto)

f4

Zij gaf dit palette weg omdat haar blog 3 jaar bestond. Natuurlijk deed ik mee aan deze super winactie op haar prachtige blog en wonder boven wonder kreeg ik eind september van haar bericht op instagram dat ik had gewonnen 😊 Ik ben super super blij! Monica, Bedankt! πŸ’™

Natuurlijk heb ik het palette getest en wil ik het palette en de look die ik er mee heb gemaakt laten zien! Het palette heb ik een paar dagen nadat ik bericht kreeg dat ik heb gewonnen, in goede orde ontvangen in een envelop met bubblewrap erom heen. Op de envelop zaten een paar leuke inspirerende stickers. Heel leuk. Dit is de beauty:

 

Ik had nog een foto gemaakt van de bovenkant van het palette, maar deze bleek bewogen te zijn. De bovenkant is Rose Gold. Met het met Revolution Make Up London erop in koperen letters. Mooi en simpel.

In dit palette zitten 32 prachtige kleuren. Met veel kleuren die passen bij dit seizoen.
Er zitten 14 shimmers in en 18 mattes. Allemaal stuk voor stuk hele leuke kleurtjes.
De kwaliteit viel me zoals ik ben gewend van Revolution make-up niet tegen. Wat me wel opviel is dat de mattes meer gepigmenteerd waren dan de shimmers. None the less zijn het schone shimmers hoor πŸ˜‰ De kleuren zijn goed gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen met de juiste kwastjes.

De look die ik ermee heb gemaakt heb ik van een pinterest tutorial haha πŸ˜‰ Is meer een winter dan een herfstlook maar oke. Dat geeft niet want paars en oranje zijn ook gangbare oogschaduw kleuren in de herfst. Voor deze look heb ik de matte kleuren Statement en Down Boy gebruikt en de shimmers Kisses, Rock me, en Hotter. Dit is de look die ik ermee heb gemaakt:

 

Mijn lippen was ik vergeten, lol πŸ˜‚
Mooie kleurtjes of niet? Ik ben heel erg blij met dit palette, en met pinterest waar ik zeker nog meer tutorials van zal uitproberen haha πŸ˜‰ Dit palette zal ik zeker aanraden aan mijn lezers want zoals altijd met Revolution make-up word je niet teleurgesteld. Het spijt me dat ik geen swatches heb gemaakt. Ik wilde het palette niet verpesten πŸ˜‡

Wat vinden jullie van dit palette, dit merk en mijn look? Heeft een van jullie dit palette misschien al? Ik ben benieuwd!

πŸ’‹ Mentje

Andere producten die ik voor deze look heb gebruikt:
Barry M Flawless Matte Finish Foundation Porcelain
L.A. Girl pro conceal HD concealer Porcelain
Catrice Khol Kajal Utra Black 010
L.A. Girl Pro Powder High Definition Translucent Setting Powder
Etos contourpowder
Revolution Blush
NYX super skinny marker
Etos Mega Volume Waterproof Mascara