Fitgirl Journey

Fitgirl Journey – 22 kilo: Update 1

Hoi,

In mijn vorige bericht ‘Mijn steun en toeverlaat: Lijstjes beloofde ik de stand van zaken wekelijks te evalueren.

Vandaag evalueer ik de eerste week van mijn afvalrace van 22,2 kilo.
Om mee te beginnen: ik ben afgevallen. 1,8 kilo. Ik woog 82,2 en ben nu 80,4.
Het gaat de goede kant op dus.

Ik eet minder en minder ongezond. Nog lang niet zoals het zijn moet. Maar ik boek vooruitgang. Het drinken gaat de afgelopen week helaas wel wat minder goed. Ik drink weer te weinig na het op dit punt een lange tijd goed te hebben gedaan. Aandachtspunt voor aankomende week dus.

Deze week heb ik 1 keer fitness gedaan. Terwijl ik twee keer had willen gaan.
Aankomende week even opletten dat ik tijd vrij maak voor 2 keer gaan. Dat red ik makkelijk als ik het plan op een goed moment. Ik denk dat ik de donderdag ga en een dag in het weekend wanneer ik vrij ben.

De dagelijkse en wekelijkse lijstjes in mijn vorige bericht heb ik afgelopen week elke dag bijgehouden. Naar voren kwam dat ik vooral de fysio-oefeningen, het rekken en strekken en de quats en crunches moeilijk vond om consequent te doen. Ik heb een tabel gemaakt waarin ik mijn taken afvink met een rode X of een groene V en bij de komen van de bovengenoemde 3 punten had ik veel rode kruisjes.

Aankomende week ga ik proberen te beginnen me deze 3 taken aan het begin van de dag zodat ik het niet vergeet. Ook handig om dan elke ochtend wanneer ik wakker word even de lijstjes te checken zodat ik weer even op een rij heb voor mezelf wat me te doen staat.

Dus, hopelijk val ik volgende week weer 1,9 kilo af. Als het zo door gaat, gaat het vlot. Ik ga gewoon mijn best doen en zie wel hoe snel het gaat. Ik hoop volgende week zondag wel onder de 80 te zitten. Dan heb ik mijn doel van deze maand behaald.

Op naar morgen!

πŸ’‹ Mentje

5 gedachten over “Fitgirl Journey – 22 kilo: Update 1

 1. Hoi Mentje,

  Nieuwe gewoontes aanleren kost even tijd.
  Goed om te lezen dat je voor jezelf een tabel bijhoudt, want dat is zo’n beetje wat ik eerder bedoelde. Zoiets is best wel belangrijk, maar vooral voor jezelf.
  Net als jij houd ik nu bij wat ik drink, maar bij mij is het juist om minder te gaan drinken.
  Het gaat hier wel om thee+koffie+koffievervanger hoor, dus niet schrikken…

  Liefs, Sytske

  Liked by 1 persoon

 2. Knap dat je al iets bent afgevallen en idd ik vind het echt meevallen hoor .

  Maar snap voor jezelf een streven hebt en dat doel ga je wel halen.

  Veel water drinken en 2 x in de week sporten niet teveel snacken en door de weeks gezonde maaltijden en i.p.v chocola of snoep snoeptomaatjes of nootjes eten of cranberry” s of rozijntjes moet je eens kijken dan vliegen dr kilo” s eraf maar nogmaals je bent zo ook mooi meis x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s