Dressoir lakken Dag 4!

Hoi,

Vandaag hebben we reuze veel gedaan. Begin van de middag moest ik eerst naar cursus. Maar toen ik thuiskwam, zijn we na een kop koffie meteen aan de slag gegaan 🙂. Het was de bedoeling dat we vandaag het hele dressoir met deurtjes en spiegel in de eerste laklaag zouden zetten en dit hebben we ook gedaan 👍 Zo ziet het er nu uit:

De grondverf die we gister aan hadden gebracht, was zoals de pot belooft helemaal mooi droog toen we begonnen vanmiddag.

Het was veel werk om alles in zijn geheel te lakken. Ook weer met die lades. De lades had ik gister na het grondverven dicht gedaan. Vandaag zaten ze vastgeplakt aan het dressoir dus kreeg ik ze niet meer open zonder die knoppen 😅

Na wat gefriemel met een ontbijtmes en wat geduw en getrek is het uiteindelijk toch gelukt. Voor het gemak hebben we de lades nu maar open gelaten 😉

Morgen beginnen we met de tweede laklaag. Ik denk dat dit ook meteen de laatste is. Een derde laag is denk ik niet nodig.

Na de tweede en laatste laag laten we het dressoir een dag goed drogen en uitharden voor we de spiegel erop monteren en de deurtjes erin schroeven.

Op naar morgen!

💋 Mentje