Dressoir lakken Dag 3

Hoi!

Het begint al aardig op te schieten 😄
Mijn dag begon slecht omdat ik wakker werd met enorme migraine 😟. Ik heb medicatie genomen en rond 18:00 zakte mijn migraine. Voor die tijd kon ik niks doen helaas. Maar ondanks de verloren tijd is het ons wel gelukt het gehele dressoir inclusief spiegel in de grondverf te zetten:


Was best nog een klus. Ik moest voor een groot gedeelte boven mijn hoofd werken en ik vind dit altijd zwaar. Ik vond het wel heel leuk om te doen. Ik vind grondverven altijd een mooie oefening voor je aan het echte werk begint.

Morgen heb ik 12:30 cursus. Het is mijn plan uit te slapen, rustig wakker te worden, dan naar cursus te gaan, en daarna weer verder te werken. Morgen komt de eerste laklaag erop. Spannend! 😃

Tenminste ik vind het spannend want met al die laden die er niet uit kunnen is het best lastig de lades en de stukken ertussen netjes te verven zonder druipers heb ik gemerkt. Eerst moet ik de lades uitschuiven, wat al moeilijk is omdat er geen knoppen op zitten. Dan de randjes van de lades verven, dan de laadjes weer dicht, en dan de randen tussen de laatjes verven en dan pas de voorkant van elk laadje. Echt een gedoe! 😅

Morgen weer hetzelfde verhaal met de eerste laklaag. Het is lastig maar wel erg leuk! 😊
Lekker muziekje erbij, kop thee of koffie, en uiteindelijk een heerlijke gezonde avondmaaltijd.

Tot morgen!

💋 Mentje