Dressoir lakken Dag 2

Hoi!

Vandaag hadden we op de planning staan het schuren van het dressoir en daarna grondverven. Helaas heeft mijn vriend zijn schouder geblesseerd met tafeltennis šŸ˜® dus hebben we niet veel kunnen doen omdat hij nogal wat last had. Wel heb ik een foto kunnen maken van de spiegel die ik nog niet had laten zien. Hij staat hier wel ondersteboven:

20180905_160650

Het schuren is klaar. Maar het grondverven moet morgen.
Vandaag hebben we dus niet zo hard gewerkt. Geen punt want door slapeloosheid hadden we allebei een nacht van maar 5 uur achter de rug. Wat foto’s van hoe het eruit ziet na het schuren. Je ziet op deze foto’s waarschijnlijk geen verschil maar we hebben echt gestuurd! Lol:

Morgen moet ik eerst tot 16:00 werken. Daarna houd ik pauze en ga ik koken. En als we klaar zijn met eten beginnen we met de grondverf. Wederom weer veel zin in. Het verven is het leukste. Dit is dan wel nog maar te grondlaag. Maar toch is het leuk.

Dus! Op naar morgen. Nieuwe dag, nieuwe kansen!

šŸ’‹ Mentje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s