Tweede baantje binnen 😉

Hoi!

Met vreugde kan ik mededelen dat ik nu ook mijn tweede baantje binnen heb.
Voor mij was het het plan om op twee dagen in de week te werken bij twee verschillende adressen. Eerder vertelde ik al dat ik via via aan mijn eerste adres ben gekomen. En nu is dit bijna weer het geval. Ik ga namelijk werken voor mijn oma! Wederom wit natuurlijk 😉

Hoe is dit zo gekomen? Wel, de huidige huishoudelijke hulp van mijn oma gaat bij haar stoppen omdat hij ergens anders een full-time baan heeft gevonden. Mijn oma vroeg of ik interesse had het van hem over te nemen. Natuurlijk had ik dat 🙂 Graag zelfs.

Dus zodoende ga ik maandag 30 juli bij haar starten. Ondanks ik het erg leuk vind, vind ik het ook wel spannend. Je zou denken: is familie, is toch makkelijk? Je word veel sneller vergeven voor een foutje of een dag ziek… Maar ik voel juist meer verantwoordelijkheid… Ik wil niemand teleurstellen, maar mijn oma al helemaal niet 😉

Goed, ik vind het dus spannend. De verantwoordelijkheid dragen voor haar huishouden, maar zoals ik al zei ook wel heel leuk. Het is ook nog eens, net als mijn andere adresje, erg dichtbij, dus dat is ook mooi.

Het fijne is dat ik nu voorlopig, totdat ik weer meer hooi op mijn vork wil nemen, niet hoef te solliciteren. En het is echt wel lekker om op die twee dagen een leuke dagbesteding te hebben. Op de andere dagen heb ik het druk zat, daar niet van. Maar werken geeft ook nog eens voldoening.

Dus, nog een klein weekje en dan is het zover.
Ik heb er zin in! 😉

💋 Mentje

3 gedachtes over “Tweede baantje binnen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s