Ik heb mijn eerste baantje binnen!

Hoi!

Met veel blijdschap kan ik jullie mededelen dat ik mijn eerste baantje van de twee dagen waarop ik wil beginnen met werken binnen heb! 😊

planhappiness

Ik ga één keer per week een dagdeel huishoudelijk werk verrichten voor een kennis van mijn moeder. Even voor de goede orde, dit doe ik wit natuurlijk 😉 Ik heb er geen problemen mee te vermelden dat het om huishoudelijk werk gaat. Ik voel me er niet te goed voor en je moet ergens beginnen toch?

Toen ik vorige week bij mijn moeder was kwam ze met het idee omdat haar kennis momenteel omhoog zit met huishoudelijke taken die verricht moeten worden omdat er momenteel bij haar wordt verbouwd en haar vorige huishoudelijke hulp wegens omstandigheden niet meer voor haar kan werken.

Ik besef me natuurlijk dat ik heel veel geluk heb gehad. Ik heb voor dit baantje niet hoeven solliciteren. Het is een win-win situatie want die kennis van mijn moeder is nu uit de brand geholpen en ik heb werk! 😊

Zoals ik al vertelde is dit voor één dagdeel in de week. Ik wil eigenlijk twee dagdelen in de week werken om mee te beginnen dus blijf doorzoeken naar nog een baantje hiernaast.
Ik heb momenteel twee sollicitaties lopen. Een voor huishoudelijke hulp bij Thuiszorginholland en een voor huishoudelijke hulp voor particulieren. Ik hoop heel erg dat ik bij een van deze twee aan het werk mag. Mijn voorkeur gaat uit naar Thuiszorginholland omdat ik daar werk verricht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en dit werk dan voor mij veel dankbaarder aanvoelt, al zal het in deze setting wel zwaarder zijn omdat deze mensen hun huis moeilijk schoon en netjes kunnen houden.

Dus, goed nieuws! Ik ben zelf superblij want voor mij is dit een hele grote stap in de goede richting. Nu maar hopen dat één van die andere twee baantjes ook gaat lukken.
Wish me luck!

💋 Mentje

10 gedachten over “Ik heb mijn eerste baantje binnen!

 1. Super hoor en ik hoop dat 1 van de andere sollicitaties ook wat wordt zodat je een leuke invulling door de weeks hebt en lekker bezig bent geeft veel voldoening.

  En idd je hebt begin dus je hebt al iets kun je ook beetje wennen en rustig opbouwen.
  Liefs

  Liked by 2 people

  1. Dankjewel Lieverd. Ik heb het momenteel druk zat, maar wil gewoon werken en mijn energie goed gebruiken en kanaliseren. Ook mezelf nuttig maken en mijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Stappen vooruit blijven nemen. En ergens binnen moeten we allemaal toch? Is wel lekker inderdaad dat ik het rustig kan opbouwen met 1 a 2 dagdelen per week om mee te beginnen. xxx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s