City Color Glitter Cream Palette en LA Colors Eyeshadow Palette

Hoi!

Gister ben ik weer eens geslaagd bij de boozyshop.nl. Ik heb 2 mooie oogschaduwpalettes gekocht van de merken City Color en LA Colors. Ik heb gekozen voor palettes met zomerse kleurtjes.

De City Color Cream Glitter Palette was in de aanbieding en heeft me 3,95 gekost.
De LA Colors Eyeshadow Palette Haute was 4,95.

Echt koopjes! Vandaag kon ik het niet laten ze meteen uit te proberen en ik dacht, dan geef ik er ook maar meteen een review over!

Dit zijn de palettes:

nb1

nb2

Zelf ben ik helemaal verliefd op de kleurtjes. Voornamelijk omdat er ook veel unicorn kleurtjes inzitten. Wie houd daar nou niet van? Dit is de look die ik er mee heb gemaakt. Ik moet er bij zeggen dat ik deze look na heb gemaakt van Willemien van hotthingsforladies.wordpress.com. Ik vond de look die ze had gemaakt met haar Unicorn palette van Make Up Revolution zo mooi dat ik besloot hem eens na te maken. Kudo’s Willemien! ๐Ÿ˜˜ Ik ben zelf wel tevreden met het resultaat:

nb11

(Let niet op die 2 verdwaalde wenkbrauw haartjes, deze ontdenkte ik pas toen het al telaat was ๐Ÿ˜…)

Dan nu de review!

City Color Cream Glitter Palette:

nb4

In dit palette zitten negen mooie glitter kleurtjes in creme vorm.
De kleurtjes zijn erg zomers. In het echt lijken ze feller dan op de foto.
Voor het gemak wat swatches:

nb5

Op deze swatches kun je meteen zien dat de kleuren zeer gepigmenteerd zijn. Op deze foto lijken het normale shimmers. Dit komt door de kwaliteit van mijn camera. Ik heb al mijn foto’s met mijn smartphone gemaakt. In het echt lijken het geen shimmers maar echt glitters. De textuur van de glitterkleurtjes is fijn. Het is een mooie zachte creme die makkelijk smeert. Met het aanbrengen van de glitter op mijn oogleden heb ik een kwastje gebruikt en dit ging heel goed. Ik vind dit persoonlijk fijner werken dan de glitters aanbrengen met een vinger wat veel mensen doen. Ik vind het een top product, zeker voor 3,95. Dat is echt geen geld voor deze kwaliteit. Ik raad dit glitter paletje zeker aan!

LA Colors Haute Eyeshadow Palette:

nb3

Wat een droompalette! Die kleurtjes zijn echt wauw! Ongeveer elke kleur die je maar kan wensen zit erin. Dat alleen al is een reden om hem te kopen. Maar is de kwaliteit ook oke? Hier de swatches: (bovenste rij is bovenste foto en onderste rij is onderste foto)

nb6

nb7

Excuses voor de slechte belichting. Ik kon even niet anders…
In dit palette met 16 kleurtjes zitten zowel shimmers als mattes. Ik moet zeggen, over beide ben ik wat betreft de kwaliteit wel te spreken. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en de textuur van de shadows zijn buttery en creamy, heel fijn en zacht. Wat kwaliteit betreft lijkt het een beetje op Make Up Revolution. Maar ik moet toegeven dat deze ondanks ze prima zijn, toch wel net iets minder goed gepigmenteerd zijn dan MUR.
In het gebruiksgemak was dit palette fijn. Weinig fall out op je wangen en je hoeft maar 1 keer af te tikken na het oppakken van het product. Ik ben blij met dit palette en dus raad ik het aan aan anderen ๐Ÿ‘.

Dit was het weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie wat aan mijn review hebben!

๐Ÿ’‹ Mentje

Andere producten die ik voor deze look heb gebruikt:
Barry M Flawless Matte Finish Foundation Porcelain
L.A. Girl pro conceal HD concealer Porcelain
Catrice Khol Kajal Utra Black 010
L.A. Girl Pro Powder High Definition Translucent Setting Powder
Freedom Make up Pro Decedadence Eyeshadow palette
Etos Mega Volume Waterproof Mascara
Etos Moisturizing Lipstick in kleur L’amour Toujours

8 gedachten over “City Color Glitter Cream Palette en LA Colors Eyeshadow Palette

 1. 1.Meid allereerst wat een prachtig leuke blog
  2: wat een leuke koopjes
  3.wat lief dat je mij vernoemd en er even bij zegt over die unicorn kleurtjes #en dat je die look hebt nagemaakt#maar jij hebt andere paletten dus is toch je eigen blogje zelf geschreven dus helemaal goed.#leuk
  4.mooie kleurtjes zeg echt hele leuke kleurtjes niks mis mee….echt goede aankoop
  5.wat sta je er prachtig op en wauw staat super

  Fijne avond dikke Knuffel๐Ÿ‘„๐Ÿ’„โค๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  Liked by 1 persoon

  1. Ah haha wat een leuke reactie met de 12345 ๐Ÿ˜„ Allemaal complimenten. Ben even verlegen lol ๐Ÿ˜… Heel lief dankjewel! ๐Ÿ’• Jij ook nog een fijne avond!!

   Like

 2. Leuk al die kleurtjes ๐Ÿ™‚ Zelf gebruik ik niet zoveel kleurtjes. Ik ben ook niet zo goed in het make-up aanbrengen, dus houd ik het eerder somber en bij bruine en lichte tinten. Jouw staat het prachtig! ๐Ÿ™‚ Ik heb net voor mijn vakantie de gelaatcrรฉmes van Kruidvat Originals gekocht, dag-, nacht- en oogcrรฉme. Ik heb enkel nog maar de nacht- en oogcrรฉme gebruikt, omdat ik nog een andere dagcrรฉme in gebruik heb. De nachtcrรฉme heb ik nog maar twee keer gebruikt, die vind ik nogal vettig. De oogcrรฉme gebruik ik bijna elke dag soms twee keer per dag (’s morgens en ’s avonds). Al vond ik deze in het begin wat branderig aan mijn ogen, maar nu gaat het beter en voel ik dat branderige zo niet meer. Misschien moest ik er nog aan wennen. Dank voor al je tips!
  Warme groetjes, Heidi x

  Like

  1. Hoi, dankjewel ๐Ÿ˜Š. Iedereen heeft zijn eigen stijl. Ik vind kleurtjes af en toe wel leuk maar hou ook wel van nude kleuren zoals jij. Verschilt per persoon wat past. Leuk dat je de originals lijn aan het uitproberen ben. De nachtcreme is inderdaad wat dik en vettig maar je huid wordt er uiteindelijk wel mooier van. Dat branderige bij de oogcreme heb ik gelukkig niet. Wat vervelend zeg! ๐Ÿ˜ฎ Misschien zitten er bestandsdelen in waar je niet tegen kan. Xx

   Liked by 1 persoon

 3. Het is inderdaad zo dat je de kleuren gebruikt wat best bij je past. Ik denk dat bij jou wel meer kleurtjes passen. Je hebt ook een mooi gezicht en ik denk dat jij heel goed bent in make-up ๐Ÿ™‚
  Wat de oogcrรฉme betreft, het is niet dat ik er echt last van heb alleen in het begin bij het aanbrengen voelt het een klein beetje branderig, maar dat gaat gauw over. De nachtcrรฉme zou ik inderdaad meer moeten gebruiken, ik ben dat niet gewoon en vergeet het vaker of ik ben er te lui voor om het ’s avonds voor ik in bed kruip nog aan te brengen. Ik ga ook meestal heel laat slapen en lig zelden voor middernacht in bed. Maar ik ga proberen ze meer te gebruiken, want een mooie uitstraling vind ik wel belangrijk! ๐Ÿ™‚ Xx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s