Ik ben genomineerd voor de Liebster Award 2018! ๐Ÿ˜‡

Hoi medebloggers, volgers en lezers,

Met veel blijdschap kan ik vertellen dat ik door Marissa van lifebymaris.com ben genomineerd voor de Liebster award! ๐Ÿ˜Š

tag-liebster-award-get-lucky

De Liebster Award is een award vรณรณr bloggers en dรณรณr bloggers. Het doel van de Liebster Award is nieuwe bloggers thuismaken in de blogsfeer, het ontdekken van nieuwe blogs, maar ook het uiten van waardering naar medebloggers.

Marissa die op haar beurt eerst genomeerd was heeft voor haar genomineerden een aantal vragen opgesteld. Dus ook voor mij! Hieronder ga ik ze beantwoorden:

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben begonnen met bloggen omdat ik langzaam maar zeker besmet was geraakt met het beautybloggers/vloggers virus ๐Ÿ˜‰ Omdat ik meer aandacht wilde besteden aan mijn uiterlijk ben ik begonnen met het kijken van tutorials en beautyvlogs van bekende beautyvloggers zoals Nikkietutorials en Tati. Ik vond het zo leuk om met beauty bezig te zijn dat ik ben gaan zoeken op het internet. Vanzelf kwam ik terecht bij beauyblogs van vele leuke nederlandse bloggers. Ik zelf gebruik alleen betaalbare, dieproefvrije beautyproducten. En over betaalbaar รฉn creuelty free had ik nog geen blog kunnen vinden. Toen kwam ik op het idee om er zelf een blog over te beginnen.

2. Als je moet kiezen, Instagram of Facebook? Waarom?
Dan kies ik voor Facebook omdat deze meer opties heeft. Instagram gaat alleen om de foto’s. Met Facebook kan je veel meer. Zoals het maken van een pagina, chatten en aanbieden op de marketplace. Ik gebruik wel instagram maar ben veel actiever op Facebook.

3. Waar heb je echt een hekel aan?
Fietsen met tegenwind… haha…

4. Wat zou je droombaan zijn?
Bloemist!

5. Heb je huisdieren? Zo ja, tell me more ๐Ÿ˜‰, zo nee, waarom niet?
Nee ik heb geen huisdieren. Voornamelijk omdat ik het nogal een grote verantwoordelijkheid vind voor op dit moment en er geld voor moet zijn.

6. Waar kunnen mensen je midden in de nacht voor wakker maken?
Marsepeingebak.

7. Als je moet kiezen, wonen in een grote stad of op het platteland? Waarom?
Wonen in een grote stad, vanwege de winkels natuurlijk ๐Ÿ˜‰ Lekker shoppen!

8. Ben je tevreden met je leven op het moment?
Ja, na het een tijdje moeilijk gehad te hebben begin ik nu echt happy te worden!

9. Wat voor werk/studie doe je?
Momenteel doe ik vrijwilligerswerk en doe ik de HAVO bij NHA.

10, Wat is je favoriete app?
Lumocity! Een braintrainer die is ontwikkeld door wetenschappers.

11. Wat is je ergste guilty pleasure?
Temptation Island!

Dit waren 11 hele leuke vragen Marissa! Bedankt voor de nominatie! ๐Ÿ˜˜

Op mijn beurt normineer ik nu een aantal van mijn favoriete blogs waarna ik ze 11 vragen stel. De blogs die ik normineer zijn:

De 11 vragen die ik ze stel luiden als volgt:

 1. Wat is de belangrijkste levensles die je hebt geleerd?
 2. Wat is je favoriete life quote?
 3. Welk groot doel wil je graag bereiken in je leven?
 4. Wie is de belangrijkste persoon in je leven?
 5. Als je een wens mocht doen, welke zou dat dan zijn?
 6. Ga je naast bloggen ook ooit nog vloggen?
 7. Wie is jou favoriete beautyblogger of vlogger?
 8. Is dierproefvrij voor jou belangrijk?
 9. Welke hobbies heb je naast het bloggen?
 10. Wat is jou go-to shop voor cosmetica?
 11. Wat is jou go-to shop voor fashion?

Veel plezier met het beantwoorden van deze vragen! Ik heb mijn best gedaan ze leuk te maken! Ik ben heel benieuwd naar jullie Liebster Award blogs!

Hieronder zet ik voor het gemak even op een rijtje wat de regels zijn van de Liebster Award. Doe gewoon het volgende:

 1. Erken en benoem de blogger die jou heeft genomineerd.
 2. Beantwoord de 11 vragen.
 3. Nomineer 11 andere bloggers.
 4. Stel ze 11 vragen
 5. Laat ze weten dat je hen hebt genomineerd.

Dat 2018 maar een leuk blogjaar voor jullie mag zijn! ๐Ÿ‘

๐Ÿ’‹ Mentje

20 gedachten over “Ik ben genomineerd voor de Liebster Award 2018! ๐Ÿ˜‡

 1. Bedankt voor het nomineren ๐Ÿ’• en leuk gedaan!! Fietsen bij tegenwind vinden wij ook verschrikkelijk, vooral met regen erbij ๐Ÿ˜‚

  Like

 2. Hey Mentje,
  sorry dat ik hier zo laat op reageer, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je Liebster Award als ook hartelijk bedankt dat je mij genomineerd hebt! Het was leuk jouw antwoorden hier te lezen en jou zo een beetje beter te leren kennen ๐Ÿ™‚ Je kan weldra (vanavond of morgen) mijn antwoorden op jouw vragen ook lezen, wanneer het jou best past. Ik heb met plezier beantwoord en ik hoop dat je ze ook leuk zal vinden om te lezen. Veel plezier verder met het bloggen…
  Liefs en geniet van een fijne avond,
  Heidi X

  Liked by 1 persoon

  1. Hoi Heidi,

   Bedankt voor je felicitaties en leuk dat je wat met mijn nominatie doet! ๐Ÿ˜Š Ik ga je blog morgen checken. Is nu laat! Ben benieuwd naar je antwoorden op mijn vragen! Slaap lekker! ๐ŸŒ›

   X Mentje

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s