Beauty

Kruidvat Originals Dagcreme, Nachtcreme en Oogcreme

Kruidvat is een gangbaar merk tegenwoordig. Voor vele is het de go to winkel wanneer er geshopt moet worden voor cosmetica. Zelf ben ik er ook vaak te vinden. En een groot deel van mijn verzorgingsproducten zijn van Kruidvat eigen merk.

Naast het gewone eigen merk Kruidvat, heeft Kruidvat een lijn uitgebracht met de naam Kruidvat Originals. Dit is een lijn met back to basics producten. De uitstraling van deze lijn heeft ook iets origineels en bijna ouderwets. Ik persoonlijk vind het heel… origineel! ๐Ÿ˜‰

Kruivat Originals

Op aanraden van een kennis heb ik een aantal verzorgingsproducten van Kruidvat Originals aangeschaft. Namelijk een dagcreme, nachtcreme en oogcreme:

Ko1.jpg

Vandaag geef ik over deze drie verzorgingsproducten een review! Op de onderstaande foto zie je swatches van de dagcreme bovenaan, de nachtcreme in het midden en de oogcreme onderaan.

KO6.png

1. Kruidvat Originals Dagcreme Hydraterend met Vitamine E en Aloe Vera, verkrijgbaar voor 1,99

2018-05-12 22.27.24

Op de foto met swatches is de bovenste swatch van de kruidvat hydraterende dagcreme met vitamine E. Zoals je kunt zien is de creme vrij dun en vloeibaar. Op mijn gezicht vind ik dat eerlijk gezegd wel fijn. Je kunt de creme makkelijk aanbrengen en verdelen over je gehele gezicht. De creme voelt zacht en koel aan. Wat ik zelf erg lekker vind. Verder is de creme wit en geurloos. Dat geurloze vind ik wel apart. Dat ben ik niet gewend van dagcremes maar dat is nou net typerend voor de Originals lijn.
Wat is het resultaat na regelmatig gebruik? Het resultaat mag er zijn. Je huid krijgt een mooie gezonde glans van deze creme en geeft een verzorgde look. Voor minder dan 2,- is dit echt heel knap gedaan van de Kruidvat. Kruidvat zelf belooft dat de amandelpitolie in de creme de elasticiteit van je huid bevordert. Of dit zo is weet ik niet, ik bedoel, hoe test je dan? Maar mijn huid voelt wel gezonder aan en ziet er ook gezonder uit. Blijf ik dit product gebruiken en raad ik het aan? Jazeker. Zoals ik al eerder liet weten ben ik fan van de kruidvat gezichtverzorgingsproducten en zo ook van deze dagcreme.

2. Kuidvat Originals Nachtcreme Hydraterend met Vitamine E, verkrijgbaar voor 1.99

ko2

Kruidvat originals hydraterende nachtcreme belooft het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen gedurende de nacht. Om eerlijk te zijn geloof ik het wel. Wanneer ik de nachtcreme echt dagelijks gebruik ziet mijn gezicht er in de ochtend fris en gezond uit. Mijn huid krijgt van deze creme, ook wanneer hij al lang en breed ingetrokken is na een hele nacht slapen, een mooie, stralende glans! Ik ben heel erg blij met deze nachtcreme! Op de swatches foto is het de middelste van de drie. Je kunt duidelijk zien dat het de dikste van de drie cremetjes is. Dat ik moet ik wel eerlijk toegeven. De creme is erg lekker en van zeer goede kwaliteit, maar hij is niet makkelijk smeerbaar vanwege dus de dikte. Je moet echt even goed smeren om je hele gezicht in zijn geheel te bedekken. Persoonlijk vind ik het geen probleem en is het dat waard maar toch voor de mensen die er wel moeite mee hebben vermeld ik het even. Raad ik deze creme aan en blijf ik hem gebruiken? Alweer, jazeker! Voor 1,99 zo’n goede creme, wie wilt dit nu niet?

3. Kruidvat Originals Oogcreme hydraterend, verkrijgbaar voor 1,99

ko1

Leuk he, zo’n klein schattig potje? Vind ik wel tenminste! En wat nog leuker is, is wat erin zit! Dit is zonder twijfel de beste oogcreme die ik tot nu toe heb gebruikt! ๐Ÿ’“ Ten eerste doet het wat het belooft en hydrateert het je huid. Het voelt minder droog aan. Ten tweede, je krijgt er hele mooie amandel ogen van. Direct na gebruik voelt het dan ook alsof je een mini facelift hebt gehad. Dat was echt voor het eerst dat ik zoiets heb gevoeld van een oogcreme! Zeer goede kwaliteit! Na het aanbrengen van deze oogcreme voelen je ogen heerlijk koel en fris alsof je net je hoofd boven water hebt gestoken na een diepe duik in ijskoud water. Op de swatches foto is het de onderste van de drie. Zoals je kunt zien is hij erg vloeibaar. Net als bij de dagcreme vind ik dit niet erg want het smeert wel fijn. Dit product vind ik het fijnste van de drie gezichtsverzorgingsproducten die ik bespreek in de blog. Dus echt een aanrader!

Omdat ik zo heel enthousiast ben over deze drie producten ga ik zeker nog meer Originals producten proberen en bespreken op mijn blog. Nieuwsgierig? Hou dan mijn blog in de gaten!

Gebruiken jullie ook de Originals lijn?
Ik ben benieuwd!

๐Ÿ’‹ Mentje

8 gedachten over “Kruidvat Originals Dagcreme, Nachtcreme en Oogcreme

 1. Leuke blog ik had een x een blog over die kruidvat lijn met rode potjes enz serum en oogcreme…maar die vond ik niet super bijzonder. Ik moet zeggen ik heb die dag en nacht crรจme ook en prima spul en wat ik vooral lekker vind die olie met sport pupetje je zuigt het op en kan het zo op je huid brengen daar wordt je huis echt zacht van die vond ik het lekkerste van die lijn

  Like

  1. Klinkt goed dat serum. Die anti aging lijn die je hebt geprobeerd wil ik ook graag nog een keer proberen om te kijken wat ik er van vind. Maar eerst maak ik dit op. Ik ga ook eens kijken voor een lekkere huidolie van Originals. Is toch maar 2,- ๐Ÿ˜‰

   Like

 2. Hoi Mentje,
  dit keer ben ik wat sneller terug aan je blog ๐Ÿ˜‰ Ik heb al een stukje van mijn leesachterstand kunnen wegwerken. ๐Ÿ™‚ Je hebt hier een heel goede blog geplaatst! Ik gebruik wel maar een gezichtscrรจme en momenteel is dat een crรจme van olijfolie die ik meegebracht heb uit Griekenland tijdens onze vakantie op Rhodos. Ik gebruik de crรจme ook niet dagelijks omdat ik anders teveel van die kleine witte puistjes krijg op mijn gezicht, vooral aan de neusvleugel en onder mijn lippen of kin. Daarom gaat ze ook langer mee. Maar als deze op is, ga ik zeker deze gezichtscrรจmes van Kruidvat originals proberen. ๐Ÿ™‚ Vooral de nacht- en oogcrรฉme wil ik wel eens proberen. Ze zijn niet duur, dus het proberen waard ๐Ÿ˜‰ En als jij ze goed vindt, dan geloof ik je gelijk. Het is er ook aan te zien, want ik vind dat je er stralend uitziet (afgaand op je instagramfoto’s die ik hier kan bekijken, want zelf heb ik geen instagram-account). Dank voor het delen en je advies!
  Lieve groetjes, Heidi X

  Liked by 1 persoon

  1. Hoi Heidi,

   Balen zeg dat jou huidige dagcreme eigenlijk zo’n negatief effect heeft op je huid! Ik zou er dan ook per direct mee stoppen deze te gebruiken! Er zijn heel veel (goedkope) alternatieven die je kunt gebruiken zoals die van Kruidvat Originals! Ik raad ze aan maar dit wist je al ๐Ÿ˜‰

   X Mentje

   Liked by 1 persoon

   1. Hoi Mentje,
    Ik zal zeker deze van Kruidvat Originals eens proberen, maar wil toch mijn huidige opgebruiken, want deze kost 7 x meer dan deze van Kruidvat Originals! En dat zou ik toch zonde vinden van het geld dat ik eraan gegeven heb! Het kan ook aan mijn huid liggen, dat deze te gevoelig is, gezien ik het met een ander merk zoals Oil of Olaz (een nog duurder merk) ook voor heb bij te vaak gebruik. Maar wie weet zijn die van Kruidvat toch voor mij geschikt. Zeker het proberen waard ๐Ÿ˜‰

    X Heidi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s