🌹 Valentijnsdag 🌹

Vandaag is het ‘Valentijnsdag’. De dag van de liefde ❀️. De dag waarop mensen elkaar de liefde verklaren en de dag waarop stellen hun liefde vieren. Vandaag vier ik de liefde voor mijn lieve vriend Sadeq met wie ik al bijna 2 jaar samen ben. Sinds 15 juni 2016 om precies te zijn.

Deze foto is gemaakt op de dag dat we officieel vriendje en vriendinnetje werden πŸ’•.

15 juni

Sadeq is mijn Valentijn omdat hij lief is, trouw is, mooi is (van binnen en van buiten), altijd achter me staat en ik samen met hem de hele wereld aan kan. Waar ik me ook begeef. Met hem voel ik me veilig. In moeilijke periodes was hij er voor me en heeft hij zich bewezen als loyale en eerlijke vriend. Naast dat hij heel erg lief en gul is is hij ook grappig en soms heel schattig. Hij ziet er stoer uit maar heeft een hart van goud. Hij is mijn lieve mooie Afghaanse prins op het witte paard en ik hou zielsveel van hem.

Samen met hem ga ik van 2018 een mooi jaar maken en natuurlijk ook van 2019 en 2020 en moet ik nog doorgaan? Gewoon voor de long run dus!

πŸ’ “Lieve Sadeq, I love you… Voor jou zal ik vechten en van jou zal ik altijd blijven houden. You are my soulmate…” πŸ’–

Heel veel liefs en 1000 πŸ’‹sjes,

Mentje

2 gedachten over “🌹 Valentijnsdag 🌹

  1. Lief en mooi koppeltje zijn jullie en gefeliciteerd met jullie relatie die al twee jaar stand heeft! Nog vele gelukkige en liefdevolle jaren erbij!
    Fijne groetjes, Heidi

    PS: even kennisgeven hoewel ik je volg geen updates/berichten in mijn mailbox van je krijg. Maar goed dat ik zelf ook nog even ben komen kijken.

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s