Beauty is even onmogelijk…

Hoi lieve medebloggers, volgers en bezoekers,

Waar blijft de beauty? Ik heb al tijden geen review geschreven. Dat is jullie vast niet ontgaan. Maar waarom precies niet? Heel simpel. Ik ben superlelijk nu! En zelfs met een mooie dubbele laag foundation is er niks aan te doen. Hoe komt dit? Ik heb een allergische reactie gehad op iets wat ik binnen heb gekregen en zie er nu precies uit als een pad 🐸 🙈. Mijn gezicht en huid is gezwollen en ik zit onder de rode vlekken, bultjes en schilfers! Je begrijpt dat ik me nu niet echt geroepen en mooi genoeg voel om lekker wat plaatjes te schieten van een nieuwe look 😇.

Mijn huisarts heeft dus geconstateerd dat wat ik heb allergie is en heeft me medicatie voor geschreven. Het gaat hier om een antihistamine in de vorm van een tablet met de naam Desloratatine. En een hydrocortison zalf. Deze pakt niet de oorzaak aan maar wel de gevoeligheid van de huid en de jeuk. Aan de ene kant ben ik blij dat dit een allergische reactie is want dit gaat tenminste over. Echter kan het wel nog 5 weken duren.

Om jullie een idee te geven van hoe het eruit ziet. Hier een paar foto’s van een paar dagen geleden voor het ging schilferen.

Op deze foto’s is het niet goed zichtbaar maar het zit dus ook op mijn gezicht. Onder andere op mijn kaak, kin en onder mijn lip. Maar ook tussen mijn wenkbrauwen en rond mijn oren. Nu ziet het er ongeveer nog hetzelfde uit alleen zie je nu ook heel veel schilfers. Zeer ontsmakelijk. Echt geen porum!

Dus… Wat nu?

Niks!

Gewoon wachten tot het over gaat en hopen dat gezond eten en leven en veel drinken het genezingsproces versneld. Wat precies de oorzaak is, is dus onduidelijk. Maar ik heb zelf het idee dat het komt van de kleurstoffen die in snoep zit aangezien het is ontstaan vlak na het eten van een zakje winegums.

Al goed. Het leven gaat door, zucht…
Wanneer het allemaal over is knal ik de beautyreviews weer in met het Golden Sugar 2 Rose Gold palette van Make-up Revolution. Dus stay tuned!

💋 Mentje

7 gedachtes over “Beauty is even onmogelijk…

  1. hotthingsforladies zegt:

    Lieverd lelijk ben je niet want dit is iets waar je niks aan kan doen…wel heel vervelend zeg het ziet er wel super geïrriteerd uit en rood en vast heel vervelend voelde het snap dat je je dan niet opmaakt en je minder voel..minder mooi maar je bent een Beauty en het komt goed schatje💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤fijne dag nog moppie .i ll be there for you topper

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s