999 vragen aan jezelf #3 vraag 51 t/m 75

Wegens een renovatie in mijn huis en tijdelijke verhuizing van mijn huis naar dat van mijn vriend ben ik 2 dagen later met deel 3 van ‘999 vragen aan jezelf’ Excuses lieve medebloggers, volgers en lezers! Maar goed, hieronder als nog 25 nieuwe vragen!

999

51. Ben je creatief?
Vroeger was ik altijd heel creatief. Ik was gek op knutselen, tekenen, schilderen, scrappen en kaarten maken. De laatste tijd echter ben ik minder creatief. Ik heb wel nog wat tekeningen en pastelkrijt kunstwerkjes liggen waar ik trots op ben. Misschien dat ik deze nog een keer deel op mijn blog.

52. Stem je?
Ik heb geen uitgesproken interesse voor politiek en hou me er ook niet graag mee bezig. In gezelschap waar men het over politieke kwesties heeft dwaal ik al gauw af in gedachte. Ergens vind ik het niet er gvan mezelf omdat smaken nou eenmaal verschillen, je hoeft neit van politiek te houden en ook niet iedereen doet het. Echter ben ik wel bang dat mensen mijn desinteresse zien als maatschappelijk niet betrokken willen zijn. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik niet veel af weet van politiek. Misschien wanneer ik mijn kennis wat opkrik met het vak maatschappijleer van de HAVO dat het onderwerp me wat meer gaat interesseren en ik ook meningen ga vormen en vragen ga stellen in politiek ontwikkeld gezelschap. Maar goed, stem ik? Ja, maar wel door middel van een stemwijzer.

53. Welke drie dingen lust je niet?
1. Gelatine, ik vind dit vreselijk vies 😣
2. Zeewezens…
3. Bessola. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen meteen weet wat dit is. Dit is een vruchtendrank met vruchtvlees en pitjes bestaande uit een combinatie van verschillende soorten bessen. Ik ben dol op fruitsmoothies en bessen. Maar de nasmaak van bessola vind ik verschrikkelijk ranzig 😵

54. Welke 3 dingen zou je veranderen in de wereld?
1. Acceptatie van culturen onderling vind ik heel belangrijk.
2. Eerlijke verdeling van rijkdommen waar de hele wereld en alle staten en landen bij elkaar betrokken zijn.
3. Dierenleed. Ik kan hier niet tegen.

55. Welke drie dingen staan er altijd op je boodschappenlijstje?
1. WC-papier, zo rottig als je dit vergeet en je moet nodig… 😁
2. Shampoo
3. Kaas

56. Waarom schrijf je dit boek? (Het antwoord is vet.)
1. Voor de lol
2. Om dit moment in mijn leven voor altijd vast te leggen
3. Zodat ik over een paar jaar kan zien wat er is veranderd
4. Zodat ik het aan iemand kan geven om mij beter te leren kennen
5. Als nalatenschap voor latere generaties
6. Anders, namelijk: voor mijn blog natuurlijk! 😉

57. Wat doe je? (Alles wat van toepassing is, is vet.)
– Ik werk full-time
– Ik werk part-time
– Ik ben freelancer
– Ik ben op zoek naar een baan
– Ik ben schoolverlater
– Ik ben student
– Ik ben vrijwilliger
– Ik ben ouder
– Ik ben mantelzorger
– Ik ben met persioen
– Anders, namelijk:

58. Wat ben je? (Alles wat van toepassing is, is vet.)
– Hetero
– Bi
– Homo
– A-seksueel
– Polyamoreus
– Aan het experimenteren
– Weet niet…
– Anders, namelijk:
– Ga ik je niet aan je neus hangen

59. Op dit moment verdien je… (Wat van toepassing is, is vet.)
– Meer dan ooit te voren
– Minder dan je altijd had gehoopt
– Meer dan je ooit had gedacht

60. Wat ben je? (Wat van toepassing is, is vet.)
– Omnivoor
– Carnivoor
– Vegetariër
– Veganist
– Pescotariër
– Flexitariër

61. Wat voor werk of opleiding doe je?
Momenteel doe ik de HAVO. Ik heb VMBO-TL gedaan voorheen en op het HBO heb ik mijn propedeuse gehaald. Daarna echter gestrand. Vorig jaar besloot ik dat ik nooit te oud ben om te leren en ben ik begonnen aan de HAVO. IS mijn plan wanneer dit gedaan is ook het VWO te gaan doen.

62. Wat vind je de lekkerste pizza?
Quatro Fromagi!

63. Wat vind je het lekkerste beleg op een boterham?
Lastig… Ik denk toch kaas. Ik ben dol op tosti’s.

64. Wat is je bloedgroep?
Geen idee!

65. Waar ben je allergisch voor?
Huisstofmijt. En lichtelijk voor kattenharen.

66. Welk geloof hang je aan?
Ik geloof in alles ☺ Maar heb mezelf niet gebonden aan een specifieke religie.
Reeds ben ik begonnen aan het boek ‘Religie voor Dummies’. Gewoon omdat ik het heel interessant vind de verschillende religies op deze mooie wereld te leren kennen. Boek is nog niet uit. Het lezen staat even on hold. Wanneer ik meer rust in mijn hoofd heb pak ik het (boek) weer op! 😉

67. Beschrijf je kledingstijl.
Casual

68. Welke maniertjes heb je?
– Ik eet met babyhapjes, altijd gedaan, grote happen vind ik niet lekker. Dan zit ik vol na twee happen.
– Ik drink ook met babyslokjes, vooral als ik melk drink. Altijd gedaan, om de zelfde reden die hierboven staat geschreven.
– Ik kijk altijd naar de grond als ik loop tenzij ik een wandeling maak in de natuur. Dit is iets wat ik wil veranderen.

69. Gebruik je een stopwoordje?
Ik zeg nog als eens ‘What the fuck?’of ‘Oh my days’ om verbazing of teleurstelling uit te drukken.

70. Wat voor accesoires draag je graag?
Oorbellen en armbanden. En veelal een sjaal.

71. Waar ben je opgegroeid?
In Rotterdam!

72. Kom je daar nog wel eens?
Eigenlijk nooit…

73. Beschrijf je babykamer.
Ik weet dit niet.

74. Beschrijf je kinderkamer.
Ik had een gele kamer met rode vloerbedekking, mintgroenen kastjes, berken bureautje en een grenen hoogslaper. Opmerkelijk was het grote mooie paard dat een vriend van mijn moeder op een deel van mijn muur had geschilderd.

75. Wat is je leukste herinnering aan je jeugd?
Ik denk niet dat ik kan kiezen. Ik heb meerdere mooie herinneringen. Van zeilvakanties, paardenvakanties, wintersport, leuke dingen doen met vrienden… Op deze vraag kan ik helaas geen concreet antwoord geven!

Dit waren alweer de 25 vragen van deel 3. Ik hoop dat je het net zo leuk vond om te lezen als ik het vond om te schrijven. Echt super leuk om jezelf zo te leren kennen en gedwongen wordt na te denken over wat je vind en voelt.
Volgende week alweer deel 4! Volgende week probeer ik punctueel te zijn en echt op de woensdag mijn blog uit te brengen.

💋 Mentje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s