Feestje: nieuw domein! πŸŽ‰ mentje.blog! πŸŽŠ

Voor mij is het feest want voor het nieuwe jaar heb ik mezelf een cadeautje gegeven 🎁 Namelijk een nieuw domein! Vanaf nu is mijn blog te bereiken op mentje.blog πŸ’«Β Om het af te maken heb ik mijn blog ook nog in een nieuw jasje gestopt. Met panterprint, want daar hou ik van!

Ik wilde al een hele tijd van mentjesbeautyandfashion.blog naar gewoon mentje.blog gaan en besloot voor het nieuwe jaar van 2018 de knoop door te hakken. Ik ben superblij! 😁 De fashion op mijn blog laat ik even voor wat het is. Ik kan het altijd nog toevoegen als de situatie zich voor doet.

Het voelt voor mij alsof mijn blog nu rond en compleet is. Dit zorgt ervoor dat ik met een grote motivatie boost om door te bloggen, het nieuwe jaar in ga!

Alles lijkt toch aan het einde van dit jaar een beetje op zijn plaats te vallen en het voelt heel goed. Nog een fijne laatste paar dagen gewenst aan mijn lezers, volgers en medebloggers, voor het jaar van 2017 en bedankt voor het lezen!

πŸ’‹ Mentje

8 gedachtes over “Feestje: nieuw domein! πŸŽ‰ mentje.blog! πŸŽŠ

 1. hotthingsforladies zegt:

  p.s heb een nieuwe blog over pandora armbanden echt hele mooie armbanden en de bedels zijn dik afgeprijsd…check maar eens als je zin hebt…heb vorig jaar voor mijn verjaardag 1 gekregen en een mooie bangle armband hihih…fijne zaterdag wat een ballen weer ik ben zo gaar als een marmot hahaha lekker op lappie…geheugen vol heb helaas intern weinig geheugen dus even alles op laptop gezet van mijn mobiel zoals foto’s filmpjes enz
  x0x0x0x0

  Liked by 2 people

  • Mentje zegt:

   Ik ga zo kijken naar je nieuwe bericht. Ik heb een pandora armband, heb er alleen nog geen bedeltjes aan. Zal zo eens zoeken hoe ik daar aan kan komen. De band ligt hier toch maar te verstoffen, dat is zonde natuurlijk. Geniet maar lekker van het laptoppen. Ben ik ook aan het doen xxx

   Liked by 1 persoon

   • hotthingsforladies zegt:

    Owh je hebt zoveel mooie bedeltjes afgeprijsd.ook voor andere armbanden dan de bangles…want ik heb speciaal alléén charme nodig van essence collectie en heb de essence bangle hihi..zonde idd als ie in de kast ligt hahaha

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s