Tag: First Things

Op  bellamandy.nl vond ik deze leuke tag. Ik vond hem in haar lijst met 18 blog tags voor bloggers. Hij leek mij ook leuk om te doen dus ik ben er maar voor gegaan.
Die lijst van haar is overigens een aanrader. Staan leuke tags in!

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Koffie. Heel simpel.

pp-hot-coffee-rf-istock

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Ik koop altijd als eerste een Fysiekreep bij de bar. Een fysiek reep is een suikervrije proteïne reep die het personeel daar zelf fabriceert. Ze zijn ontzettend lekker en ook ontzettend populair. Dat is ook de reden dat ik voor het sporten er al eentje meeneem en bewaar voor na de training. Voor je het weet zijn ze op.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Meestal als ik thuis kom check ik mijn iPad of laptop om mail, blog en social media te bekijken. Meestal onder het genot van thee of koffie.

Eerste auto
Mijn alle eerste auto die echt helemaal van mezelf was, was een mint groene volkswagen polo, gekocht van marktplaats voor 325,-. Ontzettend lelijk ding, verroest aan de dorpels, haperend en stinkend. Maar ik heb er wel mee op een circuit gereden en hij heeft me niet in de steek gelaten. Ik heb de 160 ermee gehaald.

Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Toen was ik denk ik 12. Ik werd geschept door een auto op de fiets. Ik fietse naar huis in het donker en ik had geen licht. Een auto heeft me met ongeveer 40/50 km per uur aangereden. Ik vloog de lucht in en belande met 1 been in de sloot naast me. Ik was verder op een gekneusde duim na helemaal oke. De automobilist daarentegen was helemaal in paniek en wilde de ambulance bellen. Waarschijnlijk omdat het er zo eng uitzag. Er vloog namelijk een wieldop door de lucht en wanneer het ijzer van de auto het ijzer van de fiets raakte met zo’n snelheid zal het ook wel wat geluid gemaakt hebben. Arme man…

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Advocaat, piloot of dierenarts. Discuseren vond ik erg leuk dus het leek me heel stoer dat in de rechtbank te doen en dan te winnen. Piloot leek me ook wel leuk maar dat was echt een fase dat ik dat wilde. Ook omdat ik het een stoere baan vond. Dierenarts had ik als optie omdat ik altijd een hart voor dieren heb gehad.

Eerste keus qua drinken
Koffie en thee. Ik hou niet van caloierijke dranken zoals AA en cola. Een vruchtensapje vind ik ook wel lekker op zijn tijd. Maar dan wel een gezonde van 100% puur sap.

Eerste keus dessert
Creme brulee, zo lekker is dat… Een lavacakeje of kaneelijs kan ik ook erg van genieten. Het is maar net waar mijn pet naar staat.

10785_eggnog_creme_brulee

Eerste liedje dat in je opkomt
Round Round van de Sugababes.

de79caa0-a4a9-46be-8f19-980206624e9b

Eerste grote aankoop
Dat was mijn eerste autootje.

Eerste baantje
Dierenverzorging in dierenwinkel Parva in Leiden. Ik was toen 14.

Eerste keer in het vliegtuig
Dat was denk ik naar Engeland met mijn ouders.
Superleuk. Alleen had ik voor mijn oren ongeveer 3 pakjes aarbeienkaugom van Stimorol opgegeten wat laxerend werkt natuurlijk en kreeg ik daarna verschrikkelijk de schijterij. Wel pas toen we aankwamen in ons hotel. Ik was denk ik 9.
Was uiteindelijk toch een hele leuke vakantie.

Deze tag was kort maar ik vond het leuk om te doen.
Iedereen mag hem overnemen hoor.

Een gedachte over “Tag: First Things

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s