Tag: ’50 facts about me’

De laatste tag (I wish…) die ik heb gedaan heb ik door gegeven aan Anne-Wil van thekeytobeingme. Nu neem ik een tag van haar over. De ’50 Facts about me tag’!
Ik geef hier 50 grappige feitjes van mezelf. Here we go!

1. De lekkerste chocola vind ik de chocola van de Kinder Suprise eieren. Helaas heb ik het zoveel gegeten (een maand bijna dagelijks een ei) dat ik het niet meer zo lekker vind.

2. Ik heb mijn propedeuse gehaald in 1 jaar 😎. Enkel wel nooit een vakopleiding afgerond 😐

3. Ik ben pas sinds een maand of 4, 5 serieus bezig met make-up.

4. Ik zit met periodes niet lekker in mijn vel. Maar dan niet op de normale manier, maar op de zorgwekkende ‘zo functioneer ik niet’ manier. Ik heb dan ook een behandelend arts bij de GGZ.

5. Herfst is mijn favoriete seizoen.

6. Ik hou van jaren 50 muziek.

7. Mijn favoriete band is Tokio Hotel!

6. Vroeger had ik liever geen vrouwen om me heen. Ik was zelf erg stoer en begaf me liever onder de ongecompliceerde positief in gestelde mannen. Nu voel ik me bij beide oke. Heb wel altijd enkele vriendinnen gehad.

7. Ik heb een lage weerstand. Elk jaar wel een griep 🤧

8. Ik ben een pleegkind. Inmiddels ben ik 30 dus niet meer natuurlijk. Maar wanneer ik het heb over mijn moeder heb ik het eigenlijk over mijn pleegmoeder. Toen ik 8 was ben ik dus opgenomen in een pleeggezin.

9. Omdat ik een pleegkind was ben ik ook een late leerling geworden, omdat ik door mijn omstandigheden later ben begonnen aan school.

10. Ik kan best goed tekenen.

11. Ik kan niet goed kunstzinnig schilderen.

12. Klussen houd ik ontzettend van. En dan met name het verven van muren, deuren, meubels en kozijnen.

13. Ik ben bang om zonder waterschoentjes me in de zee te begeven.

14. Nu we het toch over de zee hebben. Over het algemeen hou ik niet van zeewezens en schaaldieren. Behalve vis…

15. Ik hou van lezen maar kan me er vaak gewoon niet toe zetten…

16. Ik heb tot mijn 23e intensief gegamed. En dan voornamelijk FPS spellen.

17. Ik hou heel erg van films en series.

18. Ben dol op beauty en fashion maar dat spreekt voor zich.

19.  Ik kan piano spelen maar geen noten lezen…

20. Soms kan ik zingen en soms niet. Eigenlijk gewoon niet dus.

21. Ik heb altijd problemen gehad met eetgestoordheid. Dit ging gepaard met onder- en overgewicht en middelenmisbruik. Gelukkig ben ik nu genezen. Heb enkel wel nog overgewicht. Maar daar doe ik  nu wat aan.

22. Ik ben erg eigenwijs… Doe wel altijd mijn best om het goed te doen. Maar soms lukt het niet. Ja, aldoende leert men, en men is nooit te oud om te leren.

23. Mijn pleegmoeder heeft Ehlers Danlos Syndroom. Dat is een bindweefselziekte. Ze zit hierdoor in een rolstoel. Daarbij is ze ook nog eens slechziend. Hiervoor heeft ze een blindengeleidehond. Deze had ze ook al toen ik net bij haar kwam wonen. Ik ben dus opgegroeid met honden.

24.  Ik ben gek op paarden, en het liefst zou ik nu lessen nemen of een paard leasen of verzorgen. Echter heb ik hier momenteel niet de middelen voor. Mijn leven is momenteel ook niet stabiel genoeg om er zo’n verantwoordelijkheid bij te nemen.

25. Gelatine vond ik vroeger zo vies dat ik er van moest kokhalzen. Nu vind ik het nog steeds vies, maar als er een laagje over een vruchtengebakje heen zit kan ik het wel hebben. Ik eet het echter liever nog steeds niet.

26. Ik ben nu deel twee aan het lezen van Fifty Shades of Grey. Eerste boek vond ik erg leuk. Ben nu op pagina 100 van het tweede boek en merk dat ik er nog niet helemaal inzit zoals in deel 1. Vind het wel leuk genoeg om door te lezen.

27. Ik drink in principe altijd zwarte koffie met rietsuiker.

28. Mijn pleegvader is gescheiden van mijn pleegmoeder toen ik 15 was. Hem zie ik nooit meer.

29. Ik ben ooit eens bijna voor goed vertrokken uit Nederland met het idee alles en iedereen achter me te laten en nooit meer terug te komen. Ik wilde een nieuw leven, avontuur. Echter ben ik blij dat ik het niet gedaan heb. Je kunt je problemen beter onder ogen zien dan er voor vluchten. Wie weet ga ik ooit nog eens een reisje maken. Maar dan gewoon omdat het leuk is.

30. Ik heb mijn rijbewijs pas gehaald op mijn 26e… Na 2 keer gezakt te zijn voor mijn theorie. Het praktijkexamen heb ik wel in 1 keer gehaald. Met hakken over de sloot.  Ik ben er wel heel trots op want het kostte me veel moeite.

531839_439303689473370_831249250_n

31. Ik rijd geen auto meer omdat ik dat niet meer durf. Ik wordt te gestrest in het verkeer. De laatste keer dat ik auto reed, begaf ik me op de verkeerde weghelft, reed ik bijna een oma’tje van haar sokken, plus ik ben blijna met vriend en al de gracht in geplonst. Die rit was voor mij de druppel. Toen besloot ik: ik ben geen goede automobilist en durf daarom niet meer te rijden. Alsjeblieft geen tips van: neem op nieuw lessen. Want het probleem zit hem voornamelijk in de stress die ik ervaar niet in mijn rijvaardigheid.

32. Ik ben goed in Engels, zowel schrijven, lezen als praten, maar Duits en Frans zijn voor mij even moeilijk als Arabisch en Chinees. Ken geen woord. Conclusie: ik ben niet taalgevoelig met uitzondering voor Engels.

33. Ik ben ooit eens door het ijs gezakt op de middelbare school.

34. Ik ben ook eens uit mijn broek gescheurd, ook op de middelbare school.

35. Ik kan eigenlijk helemaal niet goed koken. Ik heb niet genoeg geduld en ben niet rijk en gemotiveerd genoeg om nieuwe recepten te proberen. Eigenlijk zou ik eens moeten kijken naar simpele gerechten, om daar eens mee te beginnen.

36. Ik ben best wel internet verslaafd geweest. Gelukkig is het nu minder. Maar toch verkoos ik internet altijd boven een goed boek. Nu probeer ik ook te lezen en natuurlijk te studeren.

37. Ik weet nooit wat ik wil hebben voor mijn verjaardag, en ik weet ook nooit wat ik moet geven op een verjaardag. Dit jaar toevallig heb ik voor mijn vriend en moeder beide wel een leuke en origineel cadeau gevonden. Voor mijn vriend heb ik een Allah ketting gekocht want hij is moslim. Voor mijn moeder heb ik een tovermok besteld die zwart is en wit oplicht met daarin een foto van ons twee wanneer je er kokend water ingooit. Dit is de foto op de mok.

22688880_1657120551025005_6466134629830085916_n

38. Ik heb best veel moeite met het bedenken van deze 50 facts!

39. Ik ben normaal gesproken best gesloten, maar de afgelopen jaren ben ik opener geworden, en ik denk dat dit me een fijner mens maakt!

40. Ik hou van orde en netheid. Ik voel me prettiger in een opgeruimd en net huis.

41. Ik scheer me om de dag of dagelijks van top tot teen. Ik hou niet van haar.

42. Ik ben half surinaams. Je zou het niet zeggen met mijn bleke huid, blauwe ogen en bruin haar maar het is echt zo. Mijn biologische moeder was een witte surinamer. Ze had wel kroeshaar. Ik heb dat niet van haar over genomen. Mijn biologische vader was Nederlands.

43. Mijn sieraden zijn over het algemeen altijd zilverkleurig.

44. Ik heb schoenmaat 39.

45. Ik heb kleding maat M/L 😦

46. Ik had altijd kleding maat S/M.

47. Ik ben superslecht in sudoku’s en snap de lol er ook niet van.

48.  Ik hou niet van Jasmijn, de geur en smaak vind ik helemaal niks.

49. Ik hou heel erg van vanille, de geur en smaak vind ik heerlijk.

50. Ik ben 1.69.

Mijn ’50 facts about me’ is een soort levensverhaal geworden waar ook minder leuke dingen in staan. Helaas bestaat het leven ook niet uit alleen maar leuke dingen.
Ik ben best open en eerlijk geweest voor mijn doen en open en eerlijkheid over de minder leuke dingen in het leven is prima zolang je er maar geen drama van maakt. Ik hoop dat jullie wat leesplezier hebben gehad en ik geef deze tag door aan iedereen die er de puf voor heeft hem te doen. 50 facts is nogal wat hoor!
Bedankt voor het lezen!

3 gedachtes over “Tag: ’50 facts about me’

 1. hotthingsforladies zegt:

  Wat een super leuke blog leuk idee.
  En het leven is idd niet altijd makkelijk weet ik alles van maar knap hoor hoe je erin staat en ga lekker door met alle punten die je hierboven hebt staan die je leuk vind.

  En heb mijn rijbewijs niet ..geld kwestie.
  En jij vanwege je dat erge ongeluk had enz dus ach niet iedereen is het zelfde geeft toch ook niks..Baal ook wel eens naar ik denk ook weer als ik rijbewijs heb..is spaargeld op en mijn vriend heeft een auto.Dus als ik al die kosten heb houd ik ook niks over hihi.

  En succes verder met alles;-)
  Leuk dat je me volgt
  Heb je mijn nieuwste blogs al gelezen;-)

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s