Tag: I wish…

Het is weer tijd voor een leuke tag! Ik heb gekozen voor de ‘I Wish…’ tag die ik heb gezien op de blogs van Teske en Veracamilla.
Het leek me leuk deze tag over te nemen. Dus hier gaan we!

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Manager van mijn eigen restaurant. Het lijkt me superleuk en gezellig om een eigen restaurant te starten met een thema. Het zou een huiselijk gezellig restaurant worden met menu’s voor schappelijke prijzen en een groot assortiment aan wijn en sterke drank. Ik zou zelf ook meelopen in de bediening, gewoon omdat het leuk is in contact te komen met je (vaste) klanten.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Waarschijnlijk een paard. Ik heb er nu geen tijd en geld voor maar een eigen paard lijkt me superleuk. Toen ik een jonge griet was heb ik een tijdje een eigen paard gehad dus ik weet hoe leuk het is. Het lijkt me leuk een band met het paard op te bouwen en het paard te trainen met Natural Horsemanship en western of bareback riding.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/seriekarakter. Wie zou dat dan zijn?
Carrie van Sex and the City! Ik vind haar echt super leuk, ik heb de hele serie iets van 4 of 5 keer gekeken.

sjp-t

 

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleproteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Ergens in de natuur met water en bossen maar ook een dorp of stad in de buurt waar je lekker heen kan gaan voor een hapje eten, latte machiato of shoppingspree. Waar dit is maakt me dan niet zoveel uit. Als ik kan kiezen zou ik er voor kiezen steeds naar een andere plek te kunnen teleporteren met weer andere natuurgebieden en steden.

Als je iets door zou kunnen blijven eten zonder er dik of misselijk van te worden. Wat zou het dan zijn?
Ik heb veel guilty pleasures. Zoals elke vrouw hou ik van chocolade natuurlijk. Maar ik hou ook heel erg van caramel, drop en marsepein. Alles met een koffie of likeur smaak vind ik ook heel lekker. Zoals bonbons.

FLORIEBERGER_LEONIDAS_7-e13847714616671

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Spinnen…

Als je een superpower zou kunnen hebben welke zou dat dan zijn?
Genezen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een prive concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
One Direction ☺️😂 of Five…

 

 

 

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben welk dier zou je dan willen?
Ik hou het bij een paard… Ik kan geen fictief dier bedenken die ik graag zou willen hebben. Met een gewoon paard zou ik al heel blij zijn. Het hoeft niet te kunnen vliegen ofzo 😅

Deze tag geef ik door aan Anne-Wil, zij vult tags ook altijd leuk in dus hier kan ze vast wel wat mee!

 

Een gedachte over “Tag: I wish…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s