Beauty

Fortune Favours The Brave Make up Revolution Eyeshadow palette

Een tijdje geleden had ik dit palette gekocht en vandaag geef ik er een review over. Ik had hem gekocht bij de boozyshop voor 13,95 omdat ik de kleurencombinatie zo uniek en mooi vond. De verpakking is leuk, goud, clean, netjes, maar niet speciaal. Dit is hem:

10987

Om meteen maar met de deur in huis te vallen. Het viel me meteen op dat het spiegeltje van dit palette niet rechtop blijft staan! Hij valt plat naar beneden. Jammer wel. Ik hoop dat ik hierin gewoon pech heb gehad en dat dit niet bij alle palettes zo is.

Ik ga meteen ook maar over op de swatches. Ik moet eerlijk zeggen, deze vielen me tegen! Ze waren niet zo mooi als de swatches van het Soph X Mur palette, terwijl ik hoge verwachtingen had. Ik heb ze dubbel geswatched en nog viel het best tegen. Al zijn de shimmers wel oke op deze foto’s. Op de tweede foto zie je halverwege mijn arm ergens een lege plek. Dat is dus een dubbele Swatch van de kleur crème… deze heeft gewoon helemaal niet gepakt.

De matte kleuren waren net als de vorige keer minder makkelijk aan te brengen. Maar er zaten ook nog ‘hybrids’ tussen. Deze term heb ik even zelf bedacht voor kleuren die tussen mat en shimmer inzitten. In deze palette waren dit de kleuren Skylight, Transformer, Green Machine, en Lonely planet.

Bovenste swatch foto is van de bovenste twee rijen van het palette. De onderste swatch foto is van de onderste twee rijen van het palette.

65

De swatches vielen me dus tegen, maar de kleuren combinaties vind ik erg mooi. Als de swatches tegenvallen is het de vraag of het op het oog tegenvalt….
De matte keuren, die vooral tegenvielen met het maken van de swatches, die ik heb gebruikt voor de look die ik ermee heb gedaan, zijn op het oog dus wel mooi! Ik was daar heel blij mee anders zou ik het echt zonde vinden van mijn aankoop. Ze blenden makkelijk en er is fijn mee te werken. Ik heb van de matte kleuren Buffer, Peachy en Drama queen gebruikt en van de shimmers maar eentje en dat is de Golden Coins.
Drama queen was eerst een beetje patchy, maar dit viel op te lossen met wat geduld.

De shimmer Golden Coins die ik heb gebruikt vond ik mooi en was goed aan te brengen in mijn ooghoek. Ik heb wel eens dat shimmers niet pakken op mijn huid met een kwast, tenzij ik mijn vinger gebruik om het mee aan te brengen. Dit was bij deze shimmer niet zo. Hier mijn look! (gewoon nagemaakt van een boozyshop mua hoor, ik moet het çreeëren van looks nog onder de knie krijgen)

23

Ik ben tevreden wel over dit palette, vind het geen miskoop. Ook al vielen de swatches tegen, ik heb na deze look wel vertrouwen in het palette gekregen. De pigmentatie vind ik oke voor de prijs. Daarom hoef je het niet te laten. Ik ga dit palette vast en zeker vaker gebruiken. Ook voor dit seizoen vind ik de kleuren namelijk erg mooi.

Of men na het zien van de swatches nog geinteresseerd is moet ieder zelf weten. Ik heb begrip voor beide keuzes!

Andere producten die ik voor deze look heb gebruikt:
Catrice Prime and Fine Beautifying Primer
L.A. Girl pro conceal HD concealer Porcelain
Power of Make up Bronzer ‘Chocolate Soleil’

Power of Make up Blush ‘I Will Always Love you’
Power of Make up Highlighter Champagne Truffle

Catrice All Round Mascara waterproof 
Catrice Khol Kajal Utra Black 010
Too faced Sketch marker
.
Freedom Make-Up London Pro Lipstick Kit Red Collection ‘Fever’
L.A. Girl Pro Powder High Definition Translucent Setting Powder
Barry M Flawless Matte Finish Foundation Porcelain

 

5 gedachten over “Fortune Favours The Brave Make up Revolution Eyeshadow palette

 1. jahhh deze heb ik ook, Erg mooi bij etos toen gekocht.Heb afgelopen weekend de echt zwarte kleur gebruikt voor een feestje erg gaaf,…zie dat je hier geen foto kan plaatsen bij het comment hihihi anders deed ik het.
  En 2e voor de helft was het toen hihih dus heb dat merk ook met ultra blush palette.zwart doosje van revolution

  Like

  1. Ah leuk! Ik heb ook wen blush palette van Make up Revolution heb deze alleen nog niet uitgepakt en geprobeerd. Ga ik binnenkort doen. En een review van geven natuurlijk! Wel super die aanbieding 😱😁. Als ik dat toen had geweten had ik ook 2 palettes erbij gekocht 😉

   Liked by 1 persoon

   1. Haha ja moet ook nog steeds even blog schrijven erover..geinig dat we allebei die precies hebben want je hebt veel soorten….ik vind hem fijn ik gebruik de brons achtige eerst en roze als blush echt mooie kleuren werkt super liefs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s