Beauty

Soph X Make up Revolution Eyeshadow Palette

 

In een eerder bericht, namelijk ‘Waarom herfst mijn favoriete tijd van het jaar is…’ legde ik uit dat ik mezelf in het kader van het nieuwe seizoen een palette kado heb gegeven. Het Soph X Make-up Revolution palette van sophdoesnails.Β Met alle herfstkleuren erin die je maar kan wensen. Ik beloofde hiervan een review te geven dus hier is hij! De palette heb ik gekocht bij tambeauty.com voor 12,50. Echt geen geld dus voor 24 oogschaduw kleuren!

121110958

De verpakking vind ik er heel bescheiden en schattig uitzien. Mooie lichte kleuren, leuke metalic letters, en die X erbij maakt het helemaal af. Ze heeft duidelijk werk en haar creativiteit gestopt in niet alleen de oogschaduw kleuren maar ook de vormgeving van het palette en de verpakking. Nice! Eerder maakte ik geen swatches voor een review maar om de kwaliteit aan mijn lezers te laten zien is het toch wel belangrijk. Dus hier zijn ze. De eerste foto zijn de swatches van de bovenste 2 rijen. De tweede foto zijn de swatches van de onderste 2 rijen.

76

De swatches vind ik er zelf helemaal prima uitzien. De matte kleuren waren wat lastiger te swatchen dan de shimmers, maar wanneer is dit niet zo. Wat me bij het aanbrengen van de oogschaduw op mijn ogen meteen opviel is dat de shimmers er op de ogen veel mooier en glittery/sparkly uitzien dan op de swatches. Dit is de look die ik ermee heb gemaakt:

321

De kleuren die ik hiervoor heb gebruikt zijn Danger, Pumpkin, Cloudberry, Grow old, Sparks fly en Rosewood. Rosewood en danger in mijn buitenste ooghoeken had ik wat meer uit kunnen blenden naar boven maar goed, aldoende leert men.

In het gebruik vond ik de palette heel fijn. Wat ik er zo fijn aan vond is dat je de kleuren mooi op kan bouwen en dat ze over het algemeen toch wel goed blenden. Met sommige gepigmenteerde oogschadows is met 1 tap in de pan meteen je hele ooglid bedekt, en kun je er niks meer mee. Dit phenomeen heeft dit palette niet.

De pigmentatie is gemiddeld, niet ontzettend hoog maar zeker wel heel duidelijk daar. Voor de prijs die je ervoor betaalt is het je geld meer dan waard. Ik ben eerlijk gezegd verbaasd over het gebruiksgemak, de pigmentatie en de kwaliteit in verhouding met dus de prijs. De kleurencombinaties vind ik heel erg leuk. Ik heb er zeker veel zin in andere looks met andere kleuren te proberen.

Raad ik dit palette aan? Zeer zeker! Ik vind het een pareltje en ga hem zeker veel gebruiken. Helemaal in dit seizoen! Soph did an amazing job in deze samenwerking met Make-up Revolution. Vragen over dit palette? Stuur me gerust een bericht!

Mijn volgende review wordt er weer 1 van Make-up Revolution. De Golden Suger 2 Rose Gold highlight palette. Dus stay tuned!

9 gedachten over “Soph X Make up Revolution Eyeshadow Palette

      1. Zeker wij nu naar kerkdienst. Doop eefs nichtje in Meppel.en ad en toe gaan we zelf naar een dienst op zondag 11.00 is een band met drumstel en gitaar keyboard etc..heel modern en gospel.altijd fijn.Fijne dag πŸ˜ƒπŸ˜πŸ˜˜

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s