‘Blogger’ tag! Van Mabeautility

Deze tag zag ik voorbij komen op het blog van Mabeautility. Erg leuk en ze heeft hem zelf gemaakt. Iedereen mag hem overnemen dus hier ga ik! 😊

Wanneer ben je begonnen met bloggen?
2 maanden geleden. Mijn eerste blogpost was een review van Freedom Make up London. De Pro Lipstick Red Collection.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik eerst zoekende was naar een blog of artikel over dierproefvrije make-up (of cosmetica) dat ook nog betaalbaar was. Ik was hiernaar opzoek omdat ik Cruelty Free ben gegaan.

IMG_1733Echter kon ik nergens een blog of artikel vinden over dierproefvrije en betaalbare make-up of cosmetica merken. Je hebt natuurlijk Naoki, Logicalharmony en Crueltyfreekitty. Maar op deze blogs wordt er geen onderscheid gemaakt tussen low end en high end merken. Ofwel betaalbare en dure merken. Daarom dacht ik: ik start er gewoon een blog over! Ik hoop mensen te bereiken met ook een budget en dezelfde interesses of eisen rondom beauty en fashion die wat hebben aan mijn blog. Daarnaast vond ik het leuk mijn nieuwe looks vast te leggen en mijn gedachten met anderen te delen.

Wat vind je het leukste aan bloggen?
De tags vind ik heel leuk. Ook vind ik het leuk om over mijn fitgirl journey te schrijven. Reviews geven vind ik ook heel leuk. Het leukste daarvan is dat ik steeds lekker de stad of de webwinkels in kan om lekker te shoppen! πŸ›

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Ik vind niks niet leuk aan bloggen.

Wat is het leukste artikel wat je hebt geschreven?
De ‘100 vragen die niemand ooit stelt tag’ en mijn ‘Becoming a fitgirl’ bericht. Eerste tag is gewoon super fun! En de tweede gaf me heel veel motivatie. Sinds het schrijven van dat bericht ben ik wekelijks naar de sportschool gegaan en zowaar wat kilo’s afgevallen!

Ben je af en toe inspiratieloos en heb je geen idee meer wat voor een artikel je zou moeten schrijven?
Nee hoor. Ik heb nog genoeg ideeΓ«n waarover ik kan schrijven. Naast die ideeΓ«n zijn er ook nog tientallen tags die je als blogger kan doen. Komt helemaal goed!

Wat zou je nog willen veranderen aan je blog?
De lay-out en de naam. Volgend jaar verander ik mijn domeinnaam in gewoon ‘Mentje’. Lekker simpel! De lay-out mag van mij wat interessanter, met een logo erbij bijvoorbeeld.

Zou je naast je blog nog een youtubekanaal willen beginnen en zo ja: hoe zou dat dan heten?
Hier heb ik wel over nagedacht. Misschien in de toekomst. Ook dit kanaal zou gewoon ‘Mentje’ heten.

Hoe lang wil je nog doorgaan met bloggen?
Zolang ik er plezier in heb!

Lees je vaak andere blogs?
Ja! Ik lees voornamelijk de blogs van mijn volgers. En ik volg ze terug natuurlijk! 😎

Wie tag jij met deze tag?
Iedereen die hem maar wil doen. Hij’s leuk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s