Beauty

Nabla brow pot, L.A. Girl brow pencil en L.A. Girl translucent powder

Vorige week kon ik het weer niet laten even naar binnen te wandelen bij Make-Up By Tatou in Leiden. Ik heb gekocht:

Nabla brow pot in de kleur ‘Uranus’ voor 11,90
L.A. Girl Shady Slim Brow Pencil in ‘black’ voor 5,95
L.A. Girl High Definition Translucent Setting Powder voor 6.95

Natuurlijk geef ik hiervan weer een review!

67

Ik heb eigenlijk altijd met brow powder gewerkt dus zowel de brow pot, wat een pomade is, als de brow pencil van L.A. Girl waren nieuw voor mij om mee te werken. Dus don’t judge!

Ik had verwacht dat ik het heel moelijk zou vinden met de brow pencil te werken maar dit viel me 100% mee. Het aanbrengen van dunne lijntjes om de wenkbrauwen mee te sculpten was eigenlijk vrij makkelijk. De kleur is inderdaad echt zwart. Je moet oppassen dat je niet te hard duwt met het pencil want dan krijg je echt een hele zwarte overduidelijke lijn wat een onnatuurlijke look kan geven. Het pencil was scherp en creamy. De pomade was ook echt heaven! Hij dekt zo mooi en was zo makkelijk aan te brengen. De kleur is voor mij ook spot on. Hij is mooi donker, maar niet emo zwart wat een onnatuurlijk resultaat geeft.

109

Best oke toch? Mijn wenkbrauwen zijn niet even dik en ze hadden wat strakker gekund, maar hee, het was mijn eerste keer met deze producten!

Dan nu… De High Definition Translucent Setting Powder van L.A. Girl!
1 woord: geweldig! Ik heb de poeder gebruikt voor het setten van zowel mijn concealer als foundation en ik ben super tevreden met het resultaat. De poeder voelt heel zacht aan. En ook heel licht. Het is net alsof het er niet op zit, je voelt het niet zitten in tegenstelling tot bijvoorbeeld setting powders van Essence. De poeder is wit van kleur maar op je gezicht is hij echt translucent. Hij doet precies wat hij moet doen dus!
Gewoon een topper!

48

Kortom: deze producten zijn stuk voor stuk aanraders!
Ben zo blij met deze 3 aankopen. Ik was eigenlijk al langer op zoek naar goede wenkbrauw producten en een goede translucent powder en deze heb ik dus gevonden!
De brow pencils van L.A. Girl had je in veel kleuren, de pomade van Nabla had je ook meerdere shades van. Dus voor ieder wat wils!

 

Andere producten die ik heb gebruikt voor deze look:
Barry M Flawless Matte Finish 0 Porcelain
L.A. Girl pro conceal HD concealer Porcelain
Power of Make up Bronzer ‘Chocolate Soleil’

Power of Make up Blush ‘I Will Always Love you’
Power of Make up Highlighter Champagne Truffle

Catrice All Round Mascara waterproof 
Catrice Khol Kajal Utra Black 010
Too faced Sketch marker

Freedom Make-Up London Todays Tonight Palette
Essence Lash Brow Gel Mascara
Freedom Make-Up London Pro Lipstick Kit Red Collection ‘Make me crazy’

 

 

2 gedachten over “Nabla brow pot, L.A. Girl brow pencil en L.A. Girl translucent powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s