Start foto’s Fitgirl Journey en fitness schema!

In mijn vorige post ‘Becoming A Fitgirl’ gaf ik uitgebreid verslag over mijn percentages, maten, doelen, een eiwitrijk eetschema en een plan van aanpak. Fitness is een onderdeel van mijn plan van aanpak. Vandaag ben ik sinds de start van mijn fitgirl journey voor het eerst naar de sportschool gegaan. Ik heb een warm up gedaan van 10 minuten en daarnaast krachttraining op 9 apparaten. Ik merkte dat ik het echt lekker vond om te sporten. Na het sporten heb ik een lekkere suikervrije proteinereep gegeten om te herstellen.

In dit bericht plaats ik foto’s van hoe ik er vandaag uitzie en geef ik weer welke apparaten in mijn huidige routine zitten, hoeveel kg ik erop zet en hoeveel ik de ze doe.
Dit is mijn figuur zoals het nu is. Je ziet, het valt best mee, maar mijn armen zijn wel echt aan de dikke kant. Je kunt op de foto’s afzonderlijk klikken om ze vergroot te zien.

Dan nu. De fitness routine waar ik mee ben gestart! Zoals ik al zei ik heb 9 apparaten gebruikt. Hieronder een schema van de apparaten, gewichten en het aantal pulls of pushes:

Warm up: Crossramp Quickstart, 10 minuten

– Chestpress, 10 kg, 20 x 
– Vertical traction, 20 kg, 20 x
– Shoulder press, 5 kg, 20 x
– Abdominal, 14 kg, 20 x
– Preacher curl, 14 kg, 20 x
– Leg extention, 20 kg, 20 x
– Leg curl, 15 kg, 20 x
– Arm wire, 10 kg, 20 x
– Leg press, 30 kg, 20 x

Elke maand geef ik een evaluatie en maak ik dit lijstje opnieuw met de apparaten, gewichten en aantallen van dat moment. Ik hoop volgende maand een setje van 10 per apparaat extra te kunnen doen. Maar we gaan het zien!

 

 

2 gedachtes over “Start foto’s Fitgirl Journey en fitness schema!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s