Power of Make-up NikkieTutorials

Zoals ik in ‘Over’ al heb gezegd zal ik waar mijn portemonnee dat toelaat of wanneer ik een cadeau heb gekregen toch hier en daar een review geven van een high end product. Het toeval wil dat meteen mijn tweede review er een is, want:

Met veel geluk heb ik nog een Power of Make-up package van NikkieTutorials kunnen bemachtigen. Ik ben me er helemaal van bewust dat ik wat aan de late kan ben. Maar beter laat dan nooit toch? Dit is de beauty!

1

2

6

5

3

4

Er is veel controversie over deze samenwerking geweest. Sommige vonden de kwaliteit niet up to par en anderen weer wel. Ik weet echter dat Nikkie haar hart en ziel in Power of Make-up heeft gestopt en dat de fout vooral bij Too Faced en hun producent ligt (zie hier een uitleg waarom dit zo is: https://www.charlotteslaw.nl/2017/04/power-of-make-up-nikkie-tutorials-contract-too-faced/). Ik ga Power of Make-up uitproberen en deze reviewen. Ook al wordt het niet meer verkocht. De reden dat ik het waard vond om Power of Make-up alsnog te kopen is omdat Nikkie’s Power of Make-up voor mij symbolische waarde heeft. Nikkie heeft er 9 maanden hard aan  gewerkt en heeft haar creativiteit en passie hiermee geuit.
Ik vind Nikkie geweldig dus ik wil haar supporten door haar product te kopen en hier mijn eerlijke en oprechte mening over te geven.

De Power of Make-up komt als pakketje met daarin naast haar palette nog een tutorial boekje, een full size liquid liner pen, een potje glitter (glitterally), een eyeprimer en een Better then Sex mascara in de kleur paars die speciaal voor deze samenwerking is gemaakt. Ik review alleen de liquid liner pen en het palette. Omdat ik die heb gebruikt voor de look die ik ermee heb gemaakt.

Dan nu de review! Open en eerlijk.

Ik heb de eerste en derde tutorial gemaakt van het boekje dat je erbij krijgt. Dus ‘Once Upon A Glam’ en ‘Glitter Is The New Black’.
Voor Once Upon A Glam heb ik de eyeshadows painkiller, make-up and chill en irresistable gebruikt, voor de wangen zowel I will allways Love You and Justify my Love, en om de look af te maken natuurlijk de bronzer chocolate soleil en highlighter champagne truffle. Dit is het resultaat.

7

Ik vind zelf dat ik er een hele mooie look mee heb kunnen maken. Het eindresultaat valt me helemaal niet tegen.
Ik ben echt 100% eerlijk als ik zeg dat ik het palette superfijn vond om mee te werken. De oogschaduw die ik heb gebruikt was goed gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen en nog makkelijker te blenden. De kleuren vind ik ook echt super mooi! Hier nog een foto van iets dichterbij waarop je ziet dat de mooie zachte kleur van painkiller goed in mijn crease zit en ik deze goed heb kunnen blenden. Ik heb de highlighter onder mijn wenkbrauwen gedaan maar deze komt helaas niet tot zijn recht op deze foto, op de foto van de zijkant die nog volgt wel.

8

De Liquid liner pen ben ik helemaal weg van! Ik heb er een hele mooie strakke dunne lijn mee kunnen zetten, over mijn oogschaduw heen. Je hebt wel eens met liner pennen dat ze niet goed pakken over de oogschaduw heen en dat probleem heb je dus niet bij deze. Echt super! Verder is hij heel mooi diep zwart. Ik ben dik tevreden.
Hieronder nog een foto waarop de liner en oogschaduw wat beter te zien is.

10

Best mooi toch? Niet patchy, goede pigmentatie, goed te blenden. Ik heb over de oogschaduw werkelijk niks negatiefs te zeggen! De bronzer, blush en highlighter mogen er ook zijn:

9

Je kunt duidelijk zien dat ook de blushes en bronzer goed gepigmenteerd zijn.
Ik heb beide blushes gemixt en ben 1 keer met mijn blushkwast de pans in geweest om dit resultaat te bereiken. De bronzer heb ik wel meerdere keren van moeten pakken en deze was wat lastig te blenden, maar de kleur en uiteindelijk dekking na het opbouwen is gewoon goed (uiteindelijk te veel gebruikt maar dat ligt natuurlijk aan mijzelf).

Het enige wat wat mij betreft niet helemaal top was, is de highlighter. Je ziet hem, maar hij is niet blinding. Opbouwen geblazen dus maar wanneer het erop zit is het resultaat wel gewoon oke.

Voor de look Glitter Is The New Black heb ik de eyeshadows Mystic Hour, Painkiller, Make-up and chill en Wanted gebruikt. Plus de glitter. Dit is de look:

11

12

De eyeschadows voor deze look ben ik heel tevreden over. Weer heel goed te blenden en mooi gepigmenteerd. Je hoeft maar 1 of 2 keer te tappen om voldoende product op je kwastje te krijgen. De glitter is heel mooi maar is op de foto bijna niet zichtbaar. Dit ligt aan mij omdat ik het zonder lijm aan heb gebracht.
Voor deze look ook weer een combinatie van I will Always Love you en Justify My Love gebruikt plus de bronzer en highlighter. De highlighter komt bij deze look wat meer tot zijn recht. Ik heb hier ook meer product gebruikt en veel opgebouwd.

In zijn geheel genomen ben ik super enthousiast over Power of Make-up.
Ik denk oprecht dat sommige mensen gewoon een andere batch hebben gekregen dan anderen, met minder kwaliteit. De review van beautylab was net als die van mij gewoon top. Tati was ook enthousiast en zo zijn er nog meer. Ik ben super blij met mijn aankoop en ga de palette en goodies nog heel vaak gebruiken!

Bedankt voor het lezen van mijn review! Voor degene die ook een NikkieTutorials Power of Make-up bezitten, ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Andere producten die ik voor deze look heb gebruikt:
Catrice Prime and Fine Beautifying Primer
Catrice All Matt Plus Foundation nude beige 020
Catrice Liquid Camouflage High coverage concealer Porcellain 010
Catrice Prime and Fine Contouring duo stick medium skin
Catrice All Round Mascara waterproof 
Catrice Catrice Khol Kajal Utra Black 010
Freedom Make-Up London Pro Lipstick Kit Red Collection ‘Make Me Crazy’

 

7 gedachtes over “Power of Make-up NikkieTutorials

  • mentjesbeautyandfashion zegt:

   Dat is waar, hij is vrij prijzig, op marktplaats staat hij nog voor 50,- Als je gewoon intypt: Too Faced x Nikkie Tutorials.
   Misschien kun je wat afdingen? 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s