Beauty

Freedom Make Up London Pro Lipstick Kit Red Collection

Mijn eerste blogpost online! In de ‘Over’ section van dit blog heb ik verteld wie ik ben, waar ik van hou en wat ik doe. Nu is het tijd voor mijn eerste review!

Vandaag geef ik een review over de Freedom Make Up London Pro Lipstick Kit Red Collection. Een kit met 5 rode lippenstiften. Ik heb dit kitje gekocht op boozyshop.nl voor 5,95! Geen geld dus!
Je hebt deze lipsick kits in verschillende kleurencombinaties. Maar ik besloot eerst voor de Red Collection te gaan en deze te reviewen omdat rood het beste bij me past en ik voor ik nog meer kits aanschaf eerst wil weten met wat voor kwaliteit ik te maken heb.

Op de foto’s heb ik ook een lipstick organiser van de Primark geplaatst. Vond ik gewoon leuk en deze kostte maar 2,-!

De kleuren in de set bestaan uit Expression, Born with it, Fever, Red Wine en Make me crazy. Van elk van deze kleuren geef ik een review in de volgorde die ik zojuist heb gegeven.

Expression6

Deze kleur vond ik wel mooi eigenlijk. Niet meteen mijn eerste keuze. Maar wel lekker zomers en fris! De kleur was helaas niet zo makkelijk aan te brengen. Je moet echt opbouwen en meerdere lagen aanbrengen om een dekkend resultaat te krijgen. De dekking is dus niet optimaal. Wat betreft pigmentatie vond ik hem niet indrukwekkend.
De textuur van deze lippenstift neigt naar creamy.

Born with it7

Born with it vond ik van alle kleuren het minst aansprekend. Deze kleur had minimale dekking en de pigmentatie was niet daar. Hij was oily en bracht niet makkelijk aan. Ik heb er geen strakke lijnen mee kunnen trekken en dit kun je ook zien op de foto. Nee, dit kleurtje werd ik niet gelukkig van. Jammer…

Fever
8

Dit kleurtje werd ik wel heel gelukkig van. Ik vind het mooi fel en aanwezig. Hij was ook makkelijk aan te bregen. Ik moest het wel opbouwen (en dit had zelfs nog meer gekund) maar de pigmentatie was er zeker. De dekking vind ik medium maar ondanks dat vind ik het resultaat wel erg leuk. De textuur van deze lippenstift was echter wel weer oily.

Red wine
9

Van alle kleuren vond ik deze kleur het mooist! Diep rood, goede dekking, goede pigmentatie, creamy textuur, makkelijk aan te brengen en gewoon een mooi eindresultaat. Over deze kleur heb ik helemaal niks negatiefs te zeggen. Gewoon top!

Make me crazy
10

De laatste kleur. Leuke kleur, beetje een oranje ondertoon, fel en zomers. De textuur was creamy, de dekking was oke, maar de pigmentatie kon meer. Aanbrengen was wederom weer lastig, opbouwen geblazen dus. Pluspuntje van dit kleurtje is dat hij mat opdroogt. Geeft een mooi effect. Echter droogt hij wel je lippen uit! Ik heb deze kleur op laten zitten na Β de swatches en ik kreeg van die kleine scheurtjes in mijn lippen na verloop van tijd.

Wat vind ik van deze kit in zijn geheel? De lipsticks zijn van oke kwaliteit voor de prijs die je ervoor betaalt. Ik vind de kleuren over het algemeen erg mooi en zou ze allemaal dragen dus ik ben erg blij dat ik dit kitje heb. Ik vond het jammer dat sommige kleurtjes oily waren, dat geeft voor mij een minder mooie dekking, maar toch ga ik ze dragen. Ik werk mijn lippen dan wel gewoon regelmatig bij.

De creamy kleurtjes met een goede dekking ben ik wel erg over te spreken. Gewoon hele mooie kleurtjes. Als je de kleurtjes in dit kitje gewoon goed opbouwt is het eindresultaat heel mooi. Ik adviseer echter wel een goede lipliner te gebruiken om het eindresultaat nog mooier te maken.
Beveel ik deze kit aan? Jazeker!

Ik moet er wel bij zeggen dat mijn foundation op deze foto’s aan de cakey kant is.
Op deze foto’s heb ik de foundation en concealer van Catrice op en deze vind ik zelf niet denderend. Ik wilde echter wel de flesjes opmaken. Weggooien vind ik zonde en doe ik eigenlijk nooit!

Bedankt voor het lezen van mijn eerste blogpost!

Andere producten die ik gebruikt heb voor deze review:
Catrice Prime and Fine Beautifying Primer
Catrice All Matt Plus Foundation nude beige 020
Catrice Liquid Camouflage High coverage concealer Porcellain 010
Catrice All Round Mascara waterproofΒ 
Catrice Catrice Khol Kajal Utra Black 010
Hikari Bikini Blush
Manna Kadar Bronze and Highlight

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s